Γιατί το δωρεάν web hosting μπορεί να βλάψει την επιχείρησή σας.

Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση από το μηδέν, το κόστος είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Υπάρχουν αρκετές προσφορές στην αγορά για δωρεάν εκείνο ή δωρεάν το άλλο. Το δωρεάν web hosting είναι ένα μεγάλο θέμα. Και το δωρεάν είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να ακούσουμε. Σκέφτεστε «Είναι απλά web hosting. Μπορώ να γλιτώσω κάποια χρήματα και να το αποκτήσω δωρεάν».

Έχετε ακούσει ποτέ το παλιό ρητό « Ότι πληρώνεις παίρνεις»; Αυτό κρύβει μεγάλες αλήθειες. Και θα σας πω γιατί το δωρεάν web hosting μπορεί να είναι κακό για την επιχείρησή σας! Καταρχήν, εξυπηρέτηση πελατών. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το νέο σας site, καλή τύχη στο να βρείτε απαντήσεις! Οι δωρεάν αυτοί λογαριασμοί ξεπετάγονται χωρίς να σκέφτονται τους ανθρώπους που θα βρεθούν πίσω από αυτούς.

Όταν ψάχνετε για web hosting, καλό είναι να αναζητήσετε και άλλες γνώμες ανθρώπων. Μελετηστε το! Ένα άλλο θέμα για να λάβετε υπ’ όψιν σας, είναι το τι θα λάβετε δωρεάν. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για ένα γυμνό site. Θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να δουλεύετε με HTML ή άλλα παρόμοια αρχεία. Το bandwidth και ο γενικός «χώρος» που θα έχετε στη διάθεσή σας θα είναι πολύ περιορισμένος.

Επίσης θα πρέπει να μάθετε πόσο αξιόπιστος είναι ο host. Στόχος σας είναι να βρίσκεται η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Επίσης, ποια είναι η πολιτική τους ενάντια σε χάκερς καθώς και για την ασφάλεια του site σας και για άλλες παρόμοιες πληροφορίες που ίσως έχετε στο site αυτό; Κατά πάσα πιθανότητα το δωρεάν web hosting δεν θα είναι επαρκές στον τομέα αυτό. Και πάλι «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Προκειμένου να προσφέρουν αυτή τη δωρεάν υπηρεσία, πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο είδος ενοχλητικής διαφήμισης. Banner, σύνδεσμοι και άλλα φορτικά στοιχεία. Κάτι που δεν είναι πολύ ελκυστικό στους πιθανούς πελάτες σας! web hosting in greece φιλοξενία ιστοσελίδων στην ΕλλάδαΗ πρώτη εντύπωση είναι το παν σε μια online επιχείρηση. Sites που είναι εύκολα στην πλοήγηση θα αποκτήσουν πελάτες οι οποίοι θα επιστρέφουν. Ένα όμορφο site σας προσελκύσει πίσω. Ένα δωρεάν site θα είναι ανιαρό, βαρετό και κάπως άσχημο. ΟΧΙ μια καλή πρώτη εντύπωση. Έτσι λοιπόν, αυτοί είναι ορισμένοι λόγοι για να αποφύγετε αυτήν την κερδοφόρα προσφορά δωρεάν web hosting.

Τα περισσότερα web hosting sites είναι πολύ οικονομικά και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε λογισμικά ή προγράμματα για να βοηθήσουν να κάνετε το site σας το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Θέλετε να επιτύχετε σε ότι κάνετε και αυτό ξεκινά από την αρχή. Θα αγοράσετε το καλύτερο ύφασμα για τα ρούχα των παιδιών σας. Το καλύτερο νήμα για να κάνετε αυτά τα μικρά χαριτωμένα παιδικά καπελάκια. Και θα θέλετε το καλύτερο site για να παρουσιάζετε την καλύτερη σας δουλειά!

Γι’ αυτό μελετήστε καλά και βρείτε το καλύτερο web hosting που υπάρχει για τις ανάγκες σας!